Bereken direct uw prijs

Profiteer van een graszoden prijs die fors lager ligt dan in uw tuincentrum

Schrik u ook terug voor het aanleggen van een nieuw gazon door de graszoden prijs die uw tuincentrum rekent? Maak dan kennis met het voordeel én gemak van online graszoden bestellen. Bij graszodenprijs.nl koopt u uw grasmat vrijwel vers van het land. Doordat er geen tussenpersonen te pas komen aan uw bestelling en we nauwelijks verkoopkosten maken omdat we geen fysieke winkel hebben, ligt onze graszoden prijs fors lager dan dat u wellicht zou verwachten. Bereken eenvoudig online wat een nieuw gazon u kost door het aantal vierkante meters en uw postcode in te vullen. Kortom: het beste gras voor de laagste graszoden prijs vindt u bij graszodenprijs.nl.

Onze graszoden prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit van onze grasmatten

Dat een lage graszoden prijs en kwaliteit prima samen gaan, blijkt uit het feit dat we al jarenlang naar volle tevredenheid leveren aan particulieren én bedrijven. Onze grasmatten worden opgebouwd uit een samenstelling van drie soorten gras, te weten Veldbeemd, Roodzwenk en Engels Raaigras. Door deze drie soorten te combineren ontstaat een grastype met een juiste dichtheid, een mooie donkergroene kleur en een optimale stevigheid. En dat voor een graszoden prijs van minder dan twee euro per vierkante meter. Zo komt een gazon binnen handbereik van iedereen.

Een aantrekkelijke graszoden prijs en lage transportkosten voor bezorging in heel Nederland

Voor die graszoden prijs krijgt u handzame rollen gras van 40 centimeter breed, 250 centimeter lang en circa 1,5 centimeter dik. En tegen geringe transportkosten word uw grasmat bezorgd waar u maar wilt in Nederland. Bestel vandaag nog voor elf uur ’s ochtends, en u heeft uw grasmat indien gewenst de volgende werkdag al in huis. Met onze graszoden prijs hoeft u het aanleggen van een gazon dus niet meer te laten vanwege de kosten!