Bereken direct uw prijs

Bezorging aan huis

Als u bij ons uw graszoden hebt besteld kunt u kiezen voor bezorging aan huis. Als u voor 13:00 besteld kan uw bestelling al de volgende dag geleverd worden.

Levering via extern transportbedrijf

De levering gebeurt via een extern transportbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van graszoden transport. Er word geleverd van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00-18:00. Als u voor levering kiest dan zal u op de ochtend van de levering een e-mail ontvangen die aangeeft welk dagdeel de levering zal komen. U kunt ook tegen een meerprijs kiezen voor een gedetailleerdere aflevertijd. Deze zal dan gelimiteerd worden tot een tijdsbestek van twee uur. Als u hiervoor kiest moet u telefonisch contact opnemen met ons.

Moet ik thuis zijn voor de levering?

Als u bij uw bestelling hebt gekozen voor vooruitbetaling of betaling via iDEAL hoeft u niet per sé thuis te zijn als de bestelling gebracht word. Het is wel fijn als u dan duidelijk aangeeft waar de bestelling geleverd moet worden en dat u ervoor zorgt dat dit een makkelijk bereikbare plek is voor de oplegger waarmee de chauffeur de graszoden komt brengen.

Ik woon vlak bij Drouwen

Als u in de buurt van Drouwen woont kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen. Als u een kleine bestelling hebt is dit prima te doen. Ophalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16:00. Let er op dat u uw ordernummer meeneemt en dat u erom denkt dat u dan alleen contant kunt betalen.